Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..




Нов тарифник за електрична енергија, најави Битиќи

Прегледи: ...

Дата: 13-Мај-2022

Време траење: 00:01:48

Категории: ЕКОНОМИЈА

Нов тарифник за електричната енергија, најави вицепремиерот Битиќи. Најранливите ќе плаќаат најмалку. Енергетските компании ги прават пресметките. До крајот на месецов ќе се знае, дали ќе скокне или не цената на струјата. Со ребалансот ќе има поддршка, и за компаниите и за граѓаните...
Петар Печков