Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Концерт на Камерен оркестар на Музичка младина на Македонија

Прегледи: ...

Дата: 13-Мај-2022

Време траење: 00:49:06

Категории: КУЛТУРНО - УМЕТНИЧКА ПРОГРАМА

Концерт на Камерниот оркестар на Музичка младина на Македонија „Саша Николовски- Ѓумар“, во рамките на фестивалот Денови на македонска музика.
Под диригентската палка на Борјан Цанев и солистите Злата Тошевска, Владимир Чадиковски и Гонца Богоромова- Краповски ќе прозвучат делата на македонските композитори Кирил Македонски, Благоја Ивановски, Драгослав Ортаков, Михајло Николовски, Јане Коџобашија и Благој Цанев.