Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Субвенции за мандри на фармите

Прегледи: ...

Дата: 13-Мај-2022

Време траење: 00:01:13

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сточарите кои сакаат да инвестираат во мандри, односно во капацитети за преработка на млеко во сирење можат да побараат финансиска поддршка од платежната агенција. Право на овие субвенции имаат сточарите кои одгледуваат овци и кози и се запишани во регистарот на Mинистерството за земјоделство. Пријавувањето е електронски и трае до 20-ти мај годинава...

Методија Трајков