Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Николовски: Блокадата на Собранието ќе ја блокира и исплатата на субвенциите

Прегледи: ...

Дата: 12-Мај-2022

Време траење: 00:01:56

Категории: ЕКОНОМИЈА

Николовски апелира Собранието итно ги изгласа законските решенија од интерес на земјоделците за да почне исплатата на тутунарите и субвенциите од останатите мерки и програми.

Сунчица Николоска