Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се калкулира нова цена на струјата, снабдувањето со гас стабилно

Прегледи: ...

Дата: 11-Мај-2022

Време траење: 00:02:04

Категории: ЕКОНОМИЈА

Раст на цената на гасот на берзите по затворањето на една од двете клучни линии за дистрибуција на овој енергенс преку Украина кон Европа. Владата уверува дека земјава нема да има прекин во снабдувањето, но по високите цени и до 250 мегавати за час, сега се стравува од поголеми поскапувања на електричната енергија. Се крои новата цена и кај нас, колку ќе се зголеми, компаниите до крај на месецов ќе достават пресметки...
Сузана Фиданска Стоевска