Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
75 години Институт за педагогија

Прегледи: ...

Дата: 11-Мај-2022

Време траење: 00:20:19

Категории: МАКЕДОНИЈА  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

„75 години Институт за педагогија, воспитно- образовни предизвици и перспективи“ е насловот на конференцијата која Институтот при Филозофскиот факултет на УКИМ ја организира од 16-ти до 18-ти мај во Охрид. Проф. д-р Елизабета Томевска Илиевска е гостинка во утринската програма.