Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Министерот Бочварски гостин во „Македонија наутро“

Прегледи: ...

Дата: 11-Мај-2022

Време траење: 00:17:11

Категории: МАКЕДОНИЈА  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Министерството за транспорт и врски и полни раце работа и оваа година. Кои проекти се во фокусот и ќе има ли доволно пари за реализација на сите предвидени капитални инвестиции, дознаваме од министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, кој е гостин во студиото 3 на МТВ.