Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Младите бараат да се слушнат нивните потреби

Прегледи: ...

Дата: 17-Апр-2022

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Младите бараат да се слушнат и да се реализираат нивните потреби, да ги вратат социјализацијата и самодовербата. Тоа е еден чекор да се забави галопирачката миграција. 50-тина млади од пелагониско имаат можност да ги реализираат своите иницијативи и желби. Во спротивно, нема да се задржат..

Елизабета Митреска