Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
За добрите нешта во науката

Прегледи: ...

Дата: 11-Апр-2022

Време траење: 00:29:42

Категории: НАУЧЕН СПЕКТАР

Прекрасно е чувството кога одбележуваме признанија и награди на наши професори и истражувачи .Со посебно задоволство Научен спектар ви преставува две успешни приказни. Добитник на наградата за најдобар научник во областа на медицинските науки за минатата година е проф.д-р Марија Вавлукис од Медицинскиот факултет и во областа на Природно-математичките науки проф. д-р Валентин Мирчевски од ПМФ при УКИМ.