Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ски паролата Асклепи со предизвици на Попова Шапка

Прегледи: ...

Дата: 19-Март-2022

Време траење: 00:02:26

Категории: МАКЕДОНИЈА

Го отвораат и затвораат скијачкиот ден, грижејќи се за безбедноста на скијачите на Попова Шапка. Ски патролата Асклепи со предизвици во центарот. Но, со постојани обуки кои се стекнуваат во зимски услови, патролерите се повешти во своите задачи. Сепак за поголема безбедност пресудна е и скијачката култура.

Зоран Димовски