Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Во време на криза државните институции се подновиле со 142 возила

Прегледи: ...

Дата: 16-Март-2022

Време траење: 00:00:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во изминативе две години, во време на криза, државните институции се подновиле со 142 возила, вредни 3,6 милиони евра – ова го покажува истражувањето на Центарот за граѓански комуникации, објавено денеска.
42 државни институции набавиле нови возила. Најмногу автомобили се за Службата за општи и заеднички работи, која пасатите ги заменила со 45 шкоди суперб. жНа 83 проценти од тендерите, имало само една понуда.