Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Борел: Верувам во решение меѓу Скопје и Софија

Прегледи: ...

Дата: 15-Март-2022

Време траење: 00:16:12

Категории: МАКЕДОНИЈА

„Верувам дека, како што го решивте проблемот со името на државата, така ќе ги надминете и билатералните прашања со Бугарија“ - вели во интервју за Македонската телевизија високиот претставник на Европската унија за надворешна политика и безбедност и потпретседател на Европската комисија, Жозеп Борел. Според него, политичките и економските критериуми се исполнети, но сепак во оваа фаза не сака да зборува за датуми туку само за процедура.
Стојан Трпчевски разговараше со еврокомесарот, Жозеп Борел.