Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нова динамика во односите меѓу Скопје и Софија

Прегледи: ...

Дата: 19-Јан-2022

Време траење: 00:02:19

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нова динамика во односите Софија- Скопје, вака дел од експертите ја оценуваат вчерашната средба меѓу Ковачевски и Петков. Симонида Кацарска посочува дека двете држави ќе треба да внесат повеќе ресурси и енергија во дијалогот. Според екс-амбасадорот Наумовски, се отвораат прашања што не се поврзани со евроинтегративниот процес на земјава...
Марина Стојанова- Тонева