Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Отворено студио- разговор со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски

Прегледи: ...

Дата: 26-Ноем-2021

Време траење: 00:39:22

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНО СТУДИО

Во отвореното студио на МРТ1, Мартин Пушевски разговара со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, за првичните наоди од истрагата на бугарското обвинителство по трагичната несреќа во која животот го загубија 45 македонски државјани.