Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интервју со Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ

Прегледи: ...

Дата: 27-Авг-2021

Време траење: 00:09:57

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во ВМРО-ДПМНЕ се убедени дека ќе ја освојат локалната власт. Сѐ уште не го соопштуваат главниот адут за Скопје, ниту пак дали евентуално ќе ја подржат Данела Арсовска. Потпретседателот на партијата Владо Мисајловски во интервју за МТВ вели дека до недела сѐ ќе биде познато. Најави дека нема да ги врати попишувачите и тој лично и неговото семејство ќе се попишат...

Миле Ристески