Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Штипјанец им гради куќи на сиромашни

Прегледи: ...

Дата: 18-Апр-2021

Време траење: 00:04:23

Категории: МАКЕДОНИЈА

Може ли да се биде човек во ова време- невреме? Какви херои ќе изродат овие несигурни времиња? Од едни цигли, од други песок, работна рака му нудат сами. Приказната за Александар Ѓоргиев од Штип, момчето што им гради куќи на сиромашните...

Катерина Топалова