Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Кривични пријави за насилство врз дете во Кочани

Гледачи: 22

Дата: 14-Апр-2021

Време траење: 00:01:24

Категории: МАКЕДОНИЈА

Девет кривични пријави за насилство врз дете, приведени се тројца и сослушани дваесетмина учесници во настаните во населбата „Трајаново трло“ во Кочани. Полицијата трага по таткото на малолетникот кој објави видео со закани по животот на сторителите. Заради превенција од нови насилства, деновиве е зголемено полициското присуство во оваа населба...

Славица Величковска