Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Инвеститорот за локацијата спроти „Холидеј ин“ го претстави проектот

Гледачи: 13

Дата: 14-Апр-2021

Време траење: 00:02:05

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во станбено- деловниот комплекс спроти „Холидеј ин“ ќе има три згради со 400 стана, 1.000 паркинг места и над 6.200 метри зелена површина. По низа контроверзии во јавноста, инвеститорите го презентираа проектот во строгиот центар на Скопје...

Ана Јосифоска Тодоровска