Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ќучук: Довербата кон Договорот за добрососедство е нарушена, процесот да се обнови

Гледачи: 12

Дата: 14-Апр-2021

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Странски историчари да помогнат на заедничката Македонско-бугарската комисија да излезе од корсокакот во кој се наоѓаат двете земји околу историските прашања- преложи европратеникот Шидер. Довербата кон Договорот за добрососедство е нарушена, процесот да се обнови, рече известувачот за земјава Ќучук...

Марина Стојанова- Тонева