Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Украина и Авганистан главни теми на самитот на НАТО

Гледачи: 7

Дата: 14-Апр-2021

Време траење: 00:01:58

Категории: СВЕТ

Источна Украина се враќа во фокусот на дипломатските агенди поради опасноста од можното заживување на конфликтот по анектирањето на Крим. Неизвесноста кај западните земји е резултат на зголеменото воено присуство на границите и извештаите за непочитување на прекинот на огнот на Полуостровот за кој се бореа проруските сепаратисти и украинските сили.

Маја С. Филдишев