Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бројот на хоспитализирани од Ковид-19 се стабилизира

Гледачи: 13

Дата: 14-Апр-2021

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во охридската општа болница се стабилизира бројот на хоспитализирани лица од Ковид-19. Лекарите очекуваат подобрување на состојбите во наредните недели, но она што загрижува е големиот број на млади пациенти коишто имаат тешка клиничка слика. Во истовреме вакцинацијата во Охрид се одвива според планираното и барем засега нема случаи на пациенти коишто имале несакани реакции по аплицирањето на вакцината...

Сашо Нелоски