Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Тече вакцинацијата во Домот за стари лица

Гледачи: 16

Дата: 14-Апр-2021

Време траење: 00:01:47

Категории: МАКЕДОНИЈА

Тече имунизацијата во домот за стари лица во Куманово. Интерес за вакцина против Ковид-19 досега изразиле над 80 од вкупно 130 корисници. Вакцинацијата се спроведува во домот, согласно протоколите за заштита. Коронавирусот во првиот и вториот бран не ја одмина ниту оваа установа. По компликациите од вирусот починаа 4 корисници...

Елена Георгиевска