Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 8

Дата: 14-Апр-2021

Време траење: 00:02:38

Категории: СВЕТ

Украина и Авганистан главни теми на самитот на НАТО. „Џонсон и Џонсон“ ја одложува употребата на вакцината во европа поради појава на згрутчување на крвта. Од идната недела Иран ќе го збогатува ураниумот и до 60%...

Маја С. Филдишев