Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Загадената вода од „Фукушима“ ќе се испушта во Тихи Океан

Гледачи: 6

Дата: 13-Апр-2021

Време траење: 00:02:25

Категории: СВЕТ

Јапонската влада не се откажува од испуштање повеќе од милион тони контаминирана вода во Тихи Океан, од уништената нуклеарна централа „Фукушима“. Остри реакции од Кина и Јужна Кореја. Меѓународната агенција за атомска енергија не гледа проблем во јапонскиот метод за отстранување на водата. Со поддршка и американската администрација...

Бојана Крстевски