Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 6

Дата: 13-Апр-2021

Време траење: 00:02:28

Категории: СВЕТ

Експерти од Европската агенција за лекови престојуваат во Москва за да ја проценат ефикасноста на вакцината „Спутник В“ против Ковид-19, и да дадат одговор- дали конечно ќе биде одобрена за употреба во ЕУ. Претставниците на европското регулаторно тело, кое иницираше анализа на руската вакцина во почетокот на март, посетија две клиники каде што се спроведуваат третите клучни фази од клиничките испитувања на вакцината, и производствените капацитети.

Бојана Крстевски