Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Иран: Инцидент во нуклеарниот погон во Натанз, нема повредени

Гледачи: 7

Дата: 11-Апр-2021

Време траење: 00:01:19

Категории: СВЕТ

Инцидент во нуклеарен погон во Иран. Проблем во електродистрибутивната мрежа ја прекина работата на централата во Натанз неколку часа откако беа активирани центрифугите за забрзано збогатување ураниум.

Маја С. Филдишев