Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Министерски состанок на АСЕАН за Мјанмар

Гледачи: 13

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:02:01

Категории: СВЕТ

Министрите за надворешни работи на Здружението на нации од Југоисточна Азија на специјален состанок за Мјанмар. Министерот за надворешни работи на Сингапур побара итно ослободување на лидерката Онг Сан Су Чи, како и воените власти на Мјанмар да се откажат од употребата на сила и да преземат итни чекори за деескалација на ситуацијата за да се спречи натамошно насилство.

Марина Ристова