Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Велес: Несовесни граѓани создаваат диви депонии со отпад

Гледачи: 36

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:01:50

Категории: МАКЕДОНИЈА

Купиштата смет на повеќе локации во Велес. Се создаваат диви депонии со отпад. Општина ги потсетува граѓаните да постапуваат во рамките на Законот за управување со отпад. Екологистите апелираат да се чува природата...

Петар Печков