Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Почнува првиот дел од пописот

Гледачи: 35

Дата: 28-Фев-2021

Време траење: 00:01:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Едните собираат собираат потписи за одложување, вторите тврдат дека нормите на Еуростат се запазени, трети ги мобилизираат иселениците, четврти со кампања „Не отворам врата“. Првиот дел од пописот почнува утре...

Ана Јосифоска Тодоровска