Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Силјановска- Давкова: Законот за попис е лош

Гледачи: 31

Дата: 24-Фев-2021

Време траење: 00:01:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Собирањето потписи е граѓански и политички протест против лошиот Закон за попис. Ова го изјави пратеничката Гордана Силјановска- Давкова, која вели дека 10 илјади граѓани со свој потпис можат да предложат поквалитетен закон. Постојното решение нема да донесе квалитетен попис, смета Давкова. Појасни дека при неговото носење, власта не ги зела предвид 50-те амандмани што ги преложила опозицијата...

Анита Димитријевска Велковска