Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Тутунарите протестираат, пунктовите отворени за откуп

Прегледи: ...

Дата: 16-Дек-2020

Време траење: 00:01:52

Категории: МАКЕДОНИЈА

Два часа тутунарите од пелагониско денеска го блокираа магистралниот пат Прилеп- Градско. Не отстапуваат од протести додека не почне секаде во земјава реално да се цени тутунот и да ја нема четвртата класа. Тутунарите на протест, откупувачите ги отворија сите пунктови во градот за преземање на родот...

Елизабета Митреска