Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Истражување: 10% од децата биле жртва на насилство

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2020

Време траење: 00:01:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

На Светскиот ден на детето - истражување на Меѓаши. 10 проценти од најмалите биле жртви на насилство, а двојно повеќе од нив познаваат некој што се соочил со тоа. На врвот на листата на проблемите, исмевање поради полот и етничката припадност, како и злоупотреба на личните податоци...

Наташа Јанчиж Менковски