Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Буџетот на Министерството за економија тежи 826 милиони денари

Прегледи: ...

Дата: 17-Ноем-2020

Време траење: 00:00:41

Категории: ЕКОНОМИЈА

826 милиони денари е тешка касата од која Министерството за економија ќе троши пари за субвенции, за енергетска ефикасност и за претприемништво. Дел од средствата ќе се трошат и за истражувања на минерални суровини и за развој на туризам. Бектеши очекува в година глобално опоравување од пандемијата и економски развој согласно со проекциите...