Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Отворено студио- 10.09.2020

Прегледи: ...

Дата: 11-Септ-2020

Време траење: 01:57:26

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНО СТУДИО

Нови ветувања, големи предизвици. Владиниот кабинет во четиригодишниот мандат ќе треба да спроведе клучни политики. Која е стратегијата за справување со Ковид-19? Како ќе му се помага на бизнисот? Ќе има ли правда за правдата во земјава? Ќе се вклучи ли светлото кон евроинтегративниот пат?

Уредници и новинари прашуваат, премиерот Заев одговара. Отворено студио на јавниот сервис со Катерина Топалова и Мартин Пушевски.