Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ВМРО- ДПМНЕ тврди- има легитимитет да состави нова влада

Прегледи: ...

Дата: 16-Јули-2020

Време траење: 00:01:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

ВМРО-ДПМНЕ тврди дека опозицијата има повеќе гласови од власта. Лидерот Мицкоски изјави дека неговата партија го има легитемитетот да состави нова влада. Но, дека дека нема да прифаќа уцени при обезбедувањето мнозинство. Најави приговори за текот на гласањето...

Миле Ристески