Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интервју со италијанскиот амбасадор, Карло Ромео

Прегледи: ...

Дата: 1-Јуни-2020

Време траење: 00:09:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Италија очекува од лидерите на политичките партии скоро да постигнат консензус за датумот за избори. Пред политичката тактика, треба да бидат ставени интересите на земјата и граѓаните, вели во интервју за МТВ, амабасадорот на оваа земја во Македонија, Карло Ромео. Ова, според него ќе биде особено важно за напредок во евроинтеграциите. Дипломатот зборува и за справувањето со коронавирусот, отворањето на границите и економското заздравување. Со него разговара, Душко Арсовски…