Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дијабетот втор најголем ризик за коронавирусот

Прегледи: ...

Дата: 25-Мај-2020

Време траење: 00:03:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

Дијабетичарите се дел од најризичните групи за коронавирусот. Од вкупниот број на починати од Ковид-19 во земјава, дури 22- ца пациенти биле со дијабет. Пред камерата на МТВ велат- препораките за заштита се Библија. Секојдневието им е сменето на сите, но со олабавувањето на мерките, кај оваа група луѓе, страв и претпазливоста се зголемуваат...

Катерина Топалова