Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Битката за храна посилна од стравот од Ковид-19

Прегледи: ...

Дата: 13-Мај-2020

Време траење: 00:04:17

Категории: МАКЕДОНИЈА

Информациите за коронавирус не стигнуваат до сите. Нема маски и ракавици за најранливите семејства во Шуто Оризари. Се потрошиле. Дистанца одржуваат колку што им е долга раката кога треба да се земе храна. Најважно за локалната власт е децата да не останат гладни...

Катерина Топалова