Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Патронажна служба во време на пандемија

Прегледи: ...

Дата: 25-Апр-2020

Време траење: 00:03:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

По телефон, на социјална мрежа или лично во посета. 65 патронажни сестри се обидуваат во време на пандемија да ги опслужат родилките во Скопје. Очајно недостасува кадар за да може сите жени да добијат услуга и здравствена едукација. Најмалку се посетени жените од ромската заедница.

Катерина Топалова