Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Што е ВИ?

Прегледи: ...

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:19:28

Категории: НАУЧЕН СПЕКТАР

Развојот на светот се должи на техничко- технолошките процеси, информациските процеси, на многубројните откритија, користењето на знаењето во истражувачките проекти. Науката ги проширува нашите видици и нашите можности...