Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Чулев: Смени на раководителите на секторите

Новиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев во интервју за МТВ најавува дека вкупно 12 раководители на оддели и единици во составот на МВР, ќе бидат сменети.

Прегледи: ...

Дата: 8-Јан-2020

Време траење: 00:00:57

Категории: МАКЕДОНИЈА

Сите 8 сектори за внатрешни работи ќе добијат нови началници, а досегашните началници ќе станат дополнителни како што предвидуваат правилата за МВР со договорот за техничка влада. Покрај овие смени, министерот за внатрешни може да изврши и хоризонтални распоредувања на вработените до 10 насто според просекот на поместувањата во 2013 и 2014 година.