Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Отворено студио- 19.11.2019

Буџетот за наредната година треба да изнесува 3,9 милијарди евра, и е најсеопфатен од сите државни каси досега.

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2019

Време траење: 02:47:29

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНО СТУДИО

Буџетот за наредната година треба да изнесува 3,9 милијарди евра, и е најсеопфатен од сите државни каси досега. Како Владата ќе ги собере проектираните приходи, каде ќе се трошат народните пари? Отворено студио на јавниот сервис, новинарите прашуваат, премиерот Заев и министерката за финансии Ангеловска одговараат.