Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
И ШТО СЕГА? - 07.10.2019

Почнува новиот циклус дебатни емисии на јавниот сервис.

Прегледи: ...

Дата: 9-Окт-2019

Време траење: 01:08:45

Категории: И ШТО СЕГА

Почнува новиот циклус дебатни емисии на јавниот сервис.. Во„ И ШТО СЕГА “ ставовите на бизнисот за трансферот на дел од административците во приватниот сектор , за потребните профили на кадри.. На оваа тема во говорат Никица Мојсовска – Извршен директор на „Македонија 2025“, Данела Арсовска- Претседател на сојузот на стопански комори и Анета Димовска самостоен советник во Стопанската комора на Македонија .. Водител Сузана Фиданска Стоевска