Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Хемиски спектакл

Научен спектар во посета на Институтот за хемија при ПМФ повод преставување на периодниот систем во хемијата .

Прегледи: ...

Дата: 15-Мај-2019

Време траење: 00:17:37

Категории: НАУЧЕН СПЕКТАР

Научен спектар во посета на Институтот за хемија при ПМФ повод преставување на периодниот систем во хемијата . Низ емисијата ве водат проф. д-р Стојановска , проф .д-р Петрушевски , доц. Д-р Буклевски и нивните студенти . Креативни ,иновативативни и возбудливи експерименти од областа на хемијата се главниот печат на оваа научна емисија .