Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Витраж - Сезона 11 - Емисија 11

Ова издание на емисијата Витраж го посветуваме на британските и македонските искуства од спојот на технологијата и уметноста, преку репортажа посветена на фестивалот Play UK.

Прегледи: ...

Дата: 30-Ноем-2018

Време траење: 00:22:30

Категории: ВИТРАЖ

Ова издание на емисијата Витраж го посветуваме на британските и македонските искуства од спојот на технологијата и уметноста, преку репортажа посветена на фестивалот Play UK. Публиката имаше можност да посети предавања, работилници, панел дискусии, како и непосредно да искуси сензации предизвикани од виртуелната рењлност. Меѓу предавачите, демонстраторите и кураторите, имаше врвни британски иноватори од уметничката пракса.