Продолжува борбата со огнените стихии

Продолжува борбата со огнените стихии во земјава.

Дата: 11.08.2017

Време траење: 00:02:03

Гледаност: 58

Категории: Македонија

Наташа Гркова- Петрушевска
Продолжува борбата со огнените стихии во земјава. Изутрината повторно критично беше кај манастирот „Успение на Пресвета Богородица“, во месноста Трескавец кај Прилеп. Нов пожар се појави во Струшко. Трета недела гори во националниот парк Јасен во близина на Македонски Брод. Таму и во Чашка се уште е во сила вонредната состојба...ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО