Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Проект за проширување на топловодната мрежа

Се проширува топловодната мрежа на ЕЛЕМ енергетика во скопската општина Гази Баба..

Гледачи: 34

Дата: 17-Јули-2017

Време траење: 00:00:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Се проширува топловодната мрежа на ЕЛЕМ енергетика во скопската општина Гази Баба.. Со проектот ќе се опфатат над илјада домаќинства во Автокоманда, Триангла и Хиподром..