Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Трет повик за ангажман на странски консултанти

Малите и средни фирми до 29 јули може да аплицираат на третиот повик за ангажман на странски експерти ..

Гледачи: 43

Дата: 17-Јули-2017

Време траење: 00:01:28

Категории: ЕКОНОМИЈА

Малите и средни фирми до 29 јули може да аплицираат на третиот повик за ангажман на странски експерти .. Услугата досега ја косителе 86 копании .. Речиси 80 тина насто од нив се задоволни , ја подобриле конкурентноста , добиле нови искуства .