Сеул бара нови воени преговори со Пјонгјанг

Нов обид за решение на конфликтот на корејскиот полуостров.

Дата: 17.07.2017

Време траење: 00:02:10

Гледаност: 38

Категории: Свет

Нов обид за решение на конфликтот на корејскиот полуостров. Пјонгјанг го разгледува предлогот од Сеул за нов круг воени преговори. Последната средба на двете влади се одржа во 2015 година.ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО