Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Трет повик за странски консултанти

Суштината на проектот е да се пренесе ноу хауто од странски експерти во македонските компании

Гледачи: 51

Дата: 17-Јули-2017

Време траење: 00:00:38

Категории: ЕКОНОМИЈА

Суштината на проектот е да се пренесе ноу хауто од странски експерти во македонските компании со цел да се подигне нивото на примена на новите технологии во македонските компании...